Nuevo Icon Box

ELS NOSTRES MÀSTERS

Màster Universitari en Educació per a la Salut

PROGRAMA SÈNIOR

Des del 2004, any de la seva creació, la UdL forma part del conjunt de 31 universitats que constitueixen la Asociación Estatal de Programas Universitarios para Mayores (AEPUM). Aquesta associació té com a objectiu fonamental aconseguir la visibilitat d’aquests programes a nivell estatal i polític, per tal d’arribar a la seva consolidació. S’ha de tenir en compte que, en aquests moments, 53 universitats de l’Estat espanyol han implementat i mantenen aquests programes. En aquests moments, la AEPUM ha endegat diverses accions per tal d’obtenir l’homologació dels títols, adreçades tant a les institucions polítiques estatals com universitàries en general.
 
La participació de la UdL en aquest projecte i la seva pertinença a l’associació ens han permès conèixer de primera mà la realitat d’aquest tipus de programes en altres universitats de forma molt detallada, la qual cosa ha estat un valor afegit i molt important per poder dissenyar el programa i el pla d’estudis d’acord amb els criteris i instruments assajats ja en altres indrets, i, per descomptat, amb la seguretat que aquest coneixement ens ha comportat.

 

Membres del departament participen periòdicament en els cursos organitzats en el context del Programa Sènior.

Per a més informació, consulteu la pàgina de Formació Continua Programa Senior

FORMACIÓ CONTINUA

El nostre professorat dona docència en nombrosos cursos de Formació continua en l'àmbit de Ciències de la Salut i de la Vida.

Pots consultar-los aquí.